Klacht: 8 jaar rekening betaald van onbekend nr

op 14 mei 2020 over Vodafone in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn vader betaald al heel lang 7,05 euro elke mnd, maar weet niet waarvoor? ik kwam erachter dat het een abonnement is bij Vodafone. wij hebben geen idee van wie het nr is of is geweest. Het is ook al heel lang niet meer in gebruik, heb ik vernomen van jullie klantenservice. Heb dan ook medegedeeld dat het stopgezet moet worden en dat ik graag verneem wat wij met al die betaalde mnd moeten doen? worden deze gecrediteerd?

Het gaat om het nr 0646422490

Gewenste Oplossing:

Dat het geld teruggestort wordt op mijn ouders hun rekening.

mvg,

Chantal Janssen en HJF Janssen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vodafone

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vodafone nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door HJF Janssen