Klacht: 2 plus 2 gratis

Mevrouw Ham op 07 juli 2020 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 7 juli 2020 koop ik 2 flessen zonnebrandcrème en 2 flessen aftersun solist, het eigen merk van kruidvat. Sunmilk is 11,99 per fles en de aftersun 5,49. Een voordeel van 17,48. Bij de kassa afgerekend en na betalen bekijk ik de bon en heb ik het voordeel niet volledig gekregen. Bij navraag aan een medewerkster blijkt dat alleen de zonprodukten meedoen en niet de aftersun. Heel onduidelijk want alles staat in dezelfde display. De medewerkster laat me weten dat zij het ook niet verzonnen heeft weinig klantvriendelijk.

Gewenste Oplossing:

Kruidvat moet duidelijk aangeven welk artikel in de aanbieding is. Verder kan sommig personeel een opfriscursus klantvriendelijkheid gebruiken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mevrouw Ham