Klacht: Zondet toestemming geld in rekening gebracht

op 13 december 2017 over Targetmedia in de categorie SMS Diensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op woensdag 13 december kreeg ik een sms van mijn provider Vodafone dat ik een abonnement heb op PlayMore voor ongelimiteerd spellen voor 5 euro per week. Aangezien ik zelden spelletjes op mijn smartphone speel is het onmogelijk dat ik voor deze dienst ooit toestemming gegeven heb. Ook niet per ongeluk want ik ben wel zo accuraat om niet overal akkoord mee te gaan zonder te weten wat het is. Waarschijnlijk is mijn bedrijfsnummer gewoon van internet geplukt en is er misbruik gemaakt.

Navraag bij Vodafone leverde op dat het bedrijf TargetMedia erachter zit. Het abonnement is beëindigd, maar op deze manier kan er natuurlijk volgende week opnieuw zoiets gebeuren. Er zijn dus onterecht en zonder toestemming kosten in rekening gebracht. Dit mag wettelijk gezien niet, wat logisch is want als iedereen zo zijn geld zou kunnen verdienen is het einde zoek uiteraard.

Gewenste Oplossing:

De onterechte kosten horen teruggestort te worden en Targetmedia moet met deze wanpraktijken stoppen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Targetmedia

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Targetmedia nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Marlyvk