Klacht: zomaar afschrijven onbekende incasso

Casterheide op 26 februari 2021 over Novalnet AG in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik zag op mijn betaalrekening dat er zowel donderdag 25 en vrijdag 26 februari 2021, 37,50euro is afgeschreven door een of andere novalnet. nu ben ik even gaan googlen en ik schrik wel van alle andere klachten. ik heb absoluut niks gekocht bij deze partij en alsnog kunnen ze zomaar 37,50 2 dagen achter elkaar een bedrag van mijn rekening schrijven.

Gewenste Oplossing:

Als novalnet hiermee is gestopt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Novalnet AG over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Novalnet AG in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Novalnet AG een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Novalnet AG

Heeft op 01 maart 2021 om 10:28 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Casterheide