Klacht: Ziggo onderhoud en zenders zijn er niet meer te zien

op 28 augustus 2016 over Ziggo in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds 2-3 weken tonen sommige zenders alleen maar ‘Werkzamheden SD’ en er verschijnt een tekst: “Ziggo heeft onderhoud uitgevoerd …”. De tekst op de aangegeven website levert niet veel op. Zender op nieuw zoeken heb ik wel meer dan een keer gedaan en het TV geeft mij de informatie dat de kwaliteit van het signaal perfect is (100% sterkte en 0 bit fouten).

Dus, het probleem moet ergens bij Ziggo liggen. Ik betaal ervoor en ik wil deze zenders weer kunnen zien, zonder gedoe. Het gaat om zenders zoals RTL4, RTL5, RTL7, Veronica, MTV, etc.

Gewenste Oplossing:

(1) Als ik deze zenders weer kan zien ... en
(2) als ik ook in toekomst geen problemen krijg als Ziggo weer aan het netwerk sleutelt, want het is niet de 1e keer dat ik heel veel tijd moet investeren om een fout te compenseren die Ziggo heeft gemaakt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ziggo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ziggo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ZiggoErgernis