Klacht: Ziekelijke filmpjes op facebook van andere aanbieders

op 09 september 2018 over Facebook in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste medewerker,
Ik ben lichtelijk getraumatiseerd door een filmpje wat via facebook door andere aanbieder als dit vind u mischien interresant wordt getoond. Dit filmpje is in het buitenland opgenomen. Een man loopt naar een hond en slaat deze op zijn hoofd met een honkbalknuppel!!! Ik vind dit te ziekelijk voor woorden dat er filmpjes over mishandelingen te zien zijn. Je kan de site waar het vanaf komt blokkeren. Maar het is al ziekelijk genoeg dat deze filmpjes uberhaupt geplaatst kunnen worden. Ik ga in deze dagen mijn account van facebook sluiten omdat ik dit ziekelijk vind. Jullie moeten je schamen.

Gewenste Oplossing:

Dat facebook ervoot zorgt dat dit niet meer gezien kan worden door mensen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Facebook

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Facebook nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sansan30