Klacht: Zeer slecht service

Chakuri op 09 december 2021 over Guidion in de categorie Computerwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik zit al een week zonder internet mijn provider wijs me aan jullie en ik probeer met jullie al een week afspraak temaken en Dit lukt op geen enkele manier als ik jullie bel krijg ik een mail van bevestiging van afspraak maar de mail komt nooit ik blijf achter aan bellen zonder resultaten ik kom hier ook niet vergeten mee dank zij jullie zit ik nog zonder tv internet heel erg bedankt jullie zijn de slechte bedrijf die ik ooit heb gezien (Ik ga op de sociale media reclame maken hoe jullie tewerk gaan) Met Vriendelijke groeten can een van jullie boze klanten

Gewenste Oplossing:

Zoals het hoort het werk te doen wat jullie moeten doen en mensen niet zolang zonder tv en internet te laten zitten ik verwacht van jullie een goede dienstverlening als klant want mijn klacht is nog niet verhelpen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Guidion

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Guidion nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Chakuri