Klacht: Wijzigen ticket onmogelijk

op 01 juni 2016 over Vueling in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Probeer al dagen mijn ticket op een andere datum te zetten. De website blijft consequent hangen. Bellen , naar welk nummer ook krijg je een bandje dat iedereen bezig is en je moet wachten. Dan komt er een vraag over de service van Vueling en wordt vervolgens de verbinding verbroken. Belachelijk voor zo een maatschappij. Zie er nog van komen dat ik naar Schiphol moet gaan om mijn ticket te laten wijzigen.

Gewenste Oplossing:

Als ze zorgen dat ze waarmaken wat ze zeggen dat je een ticket kan wijzigen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vueling

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vueling nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Karin Franse