Klacht: welkom in de bouwput

op 03 mei 2017 over booking.com in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geboekt Hostal Abastos in Valencia (9/4-15/4). Daar aangekomen, is de ingang één grote bouwplaats, bijna niet doorheen te komen. Stoot nergens tegenaan, want je wordt wit van de kalk en je schoenen zitten onder de kalk en stof. Bij thuiskomst een slechte recensie gestuurd naar booking.com, inclusief foto’s die er niet om liegen. Krijg ik een automatisch aangemaakt antwoord: Bedankt voor uw commentaar, de foto’s zullen wij één dezer dagen op de site zetten. Nou ik zie niets van mijn negatieve commentaar, noch van de foto’s. Over het hotel heb ik geen klachten, maar ik vind dat het gemeld moet worden als een pand wordt gerenoveerd. Als ik het van te voren had geweten, zou ik er niet naar toe gegaan zijn.

Gewenste Oplossing:

Ik wil gecompenseerd worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over booking.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over booking.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Antoinette van der vlugt