Klacht: Wel betaald, maar geen ticket.

op 15 juli 2017 over Budgetair in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Dag Allemaal,

Ik heb net een ticket gehaald van de site van BudgetAir. Ik heb mijn ticket betaald, maar heb geen ticket ontvangen via de mail. Hierover heb ik contact opgenomen met Budgetair. Het bleek dat mijn tickets ineens €300 duurder zijn. Ze heeft mij verteld dat ik het bedrag dat ik heb betaald binnen 1 – 2 werkdagen op mijn rekening binnen krijg. Ik hoop dat dit gaat gebeuren. Ik heb er niet zoveel vertrouwen in.

Een tip voor jullie: verkoop geen tickets die niet beschikbaar meer zijn. Nu moet ik 2 dagen wachten op mijn geld en in de tussentijd worden de tickets veel duurder. Gaan jullie ook dat betalen aan mij?

Gewenste Oplossing:

Als ik het verschil ook ontvang.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Budgetair

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Budgetair nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Berrak