Klacht: Wel betaald geen vliegtickets

op 19 juni 2021 over eDreams in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb vliegtickets geboekt en betaald voor dik 400 euro maar nooit geen tickets mogen ontvangen uiteindelijk op de luchthaven gevraagd hoe het zat dat edreams de tickets nooit gemeld heeft bij Ryanair dus heb ik op de luchthaven nieuwe vliegtickets kunnen kopen

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug heb wat ik naar edreams heb over gemaakt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over eDreams

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over eDreams nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Herman1977