Klacht: Weigeren van hulp bij rollator!

op 17 juli 2016 over RET in de categorie Vervoersbedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn moeder van bijna 81 maakt regelmatig gebruik van de bus in haar woonplaats Hoogvliet. Zij loopt met een rollator en dit is goed mogelijk aangezien de entree van de bussen verlaagd kan worden. Dit is echter bij veel chauffeurs heel erg veel moeite om te doen! Dit is denk ik niet echt klantvriendelijk!

Gewenste Oplossing:

Graag zou ik willen vragen of er iets meer begrip is voor de oudere reiziger, want uiteindelijk willen wij als we die leeftijd hebben ook geholpen worden! En de entree dus gewoon naar beneden doen als dit nodig is! Lijkt me niet meer dan beleefd!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RET

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RET nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Wilma- Vergunst