Klacht: Wegvallen geluid

op 11 juli 2017 over Harman Kardon in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Tijdens het tv kijken of muziek luisteren valt het geluid af en toe weg. En dan komt er BT te staan. Dan moet ik weer op aux drukken en dan komt er weer geluid en ik hoor ook andere geluid en praten tussendoor. Dit is heel irritant voor zo’n duur apparaat. Ik heb het apparaat nog geen jaar. Ik heb er wel spijt van dat ik het gekocht heb.
Kan er niet een monteur komen om het na te laten kijken.

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden als ik de hele avond tv of muziek kan luisteren zonder onderbreking van geluid.
Het is heel irritant.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Harman Kardon

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Harman Kardon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Boris2014