Klacht: Wederom identificatie plicht

op 06 februari 2018 over Facebook in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb sinds paar weken Facebook. Ik heb al meddere Jeroen mij moeten identificeren, niemand in mijn omgeving heeft dat ooi gehad. Voir mijn is het nu al de vierde keer. Echter reis ik nu door midden amerika en accepteerd fb het uploaden vannfito niet via tablet of mobiele telefoon, Ik kan dus niets toesturen

Gewenste Oplossing:

Ik wil geen identificatie verplichting meer krijgen. Heb mij in korte tijd al 3 keer geïdentificeerd lijkt mijn ruim voldoende. Ik weet hoe ik een melding van fraude kan melden bij fb dus houd zelf in de gaten

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Facebook

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Facebook nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sabinemensink14