Klacht: Wederom (brievenbus) pakket niet bezorgd

op 14 mei 2020 over DPD in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag zou er een brievenbuspakket bezorgd zijn door DPD, maar dat is niet het geval. Dit is nu de 3e keer dat DPD een mail stuurt dat het bezorgd is of, zoals de vorige keer, dat je niet thuis was terwijl je wel thuis bent op de aangeven tijden. De bezorger zie ik de vorige keer notabene nog in de straat rijden maar mijn adres slaat hij steeds over. Zijn ze te lui om het hoekje om te lopen naar de brievenbus?? Ze melden de bezorging als voldaan terwijl het niet voldaan is! Belachelijk! Waar is mijn pakketje nu? Er is geen briefje oid achtergelaten. Ik vind de bezorging uitermate slecht!!

Gewenste Oplossing:

Als mijn pakket terecht is en bij mij is! Een goede screening van de bezorgers! Mensen die wel naar behoren hun werk doen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over DPD

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over DPD nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mw. Kriek