Klacht: Waterige koffie ondanks ontkalken

op 31 mei 2020 over Nespresso in de categorie Koffie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

hallo al enige tijd heb ik de Nespresso in gebruik. Ik ontkalk het apparaat elke keer netjes met het middel van Nespresso. Nu begint het apparaat echter steeds vaker waterige koffie te geven. Nog niet elke keer maar wel steeds vaker. Erg vervelend.

Gewenste Oplossing:

Wanneer die niet meer voor zou komen

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nespresso

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nespresso nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Wendy80