Klacht: Water loopt niet door.

op 21 juli 2016 over Nespresso in de categorie Koffie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na dat mijn magimix een jaar heeft stil gestaan loopt het water niet meer in het apparaat . Ik kan hem dus ook niet ontkalken. Alles uit het boekje geprobeerd maar helaas geen koffie voor ons . Dan maar weer mijn Jura neer zetten . ☹️☹️☹️ Gr Mary

Gewenste Oplossing:

Hahaha als het water weer door loopt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nespresso

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nespresso nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mary Criellaard