Klacht: Wat een prutbedrijf chaffeur

op 26 mei 2020 over DPD in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste DPD,

Jullie service komt mijn neus uit. Dit is al mijn 3e klacht in 2 maanden tijd over 3 verschillende bestellingen dat mijn pakketten steeds niet bij mij aangeboden worden, maar bij de buren neergelegd worden.. geen briefje wordt achtergelaten en ik moet maar steeds erachteraan. Ik heb vandaag een pakket van mijn buren ontvangen waar ik nergens van wist. Bleek een verrassingspakket te zijn van vrienden. Bedankt dpd chauffeur dat je weer bij mij niet aangebeld hebt en weer mij niet op de hoogte gehouden hebt dat je mijn pakket bij 1 van de buren gedumpt hebt!

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer de chauffeur mijn pakketten bij mij aanbiedt en niet bij de buren. Bij niet thuis zijn vind ik prima dat het bij de buren aangeboden wordt, maar laat dan wel een briefje achter!

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over DPD

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over DPD nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door NairaMax