Klacht: Wasmachine niet goed geplaatst

op 29 juni 2016 over Media Markt in de categorie Electronica Winkels - ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb extra geld moeten betalen om mijn wasmachine te laten bezorgen en aan te laten sluiten maar dat heb ze niet goed gedaan dus nu maakt heel veel herrie ben met die klacht naar media markt toe gegaan en ze zeiden dat ze niks voor mij konden betekenen en werd zeer brutaal behandeld en dat telt hetzelfde voor mijn i phone 6 waar van hun mijn glas heb vervangen en vervolgens doet mijn camera het niet meer

Gewenste Oplossing:

Wil dit opgelost heb en wil graag met een hogere staf spreken

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Media Markt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Media Markt nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Diva2362010