Klacht: wanneer krijg ik mijn telefoon terug

op 29 maart 2020 over Vodafone in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

heb mijn mobiel 3 weken geleden afgegeven in beek bij de vodafone winkel voor garantie reparatie krijg een week later mail je telefoon is klaar maar de winkel is dicht . ben nu al 2 weken op een telefoon aan het wachten die 700 meter van mijn huis zou liggen . ik weet niet of jullie het weten maar we leven in 2020 . ondanks wat er gebeurt met dat carona virus vind ik dat jullie je diep moeten schamen met zo n ………..service als ik iets bestel uit china is dat binnen een week hier jullie kunnen nog geen gerepareerde telefoon bij de klant terug bezorgen die al meer als 20 jaar klant is en maandelijks zijn rekening mooi betaald .schijnbaar toch een probleem waar jullie aan moeten werken .ik ben wel helemaal klaar met vodafone grt robert van neer

Gewenste Oplossing:

wil gewoon mijn telefoon terug .

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vodafone nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door r van neer