Klacht: WAAR IS MIJN PAKKET???!!!!

op 13 mei 2020 over DPD in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag zou ik mijn pakket bezorgd krijgen tussen 13:22 en 14:22 uur. Netjes thuis gewacht, echter NIEMAND aangebeld! Terwijl ik een bericht krijg dat de bezorger mijn pakketje heeft bezorgd op mijn woonadres om 13:22 uur! Geen pakket ontvangen en ook geen briefje in de brievenbus. Waar is hij dan wel afgeleverd????!!!!!!

Gewenste Oplossing:

Ik wil weten waar MIJN pakket nu ligt!

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over DPD

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over DPD nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door NKrtl