Klacht: Waar blijft mijn geld?

op 21 juli 2017 over H&M in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vijf weken geleden spullen geretourneerd. Ik heb mijn geld nog steeds niet terug. In de tussentijd drie keer gebeld naar jullie 0900 nr. 80ct per minuut en een hele lange wachttijd. Jullie vertellen mij telkens dat het geld er de volgende dag op staat. Jullie reageren al 3 weken niet op mijn verschillende mails. Ik wil mijn geld terug! Wat jullie doen is strafbaar!

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over H&M

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over H&M nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Anne93lala