Klacht: Vueling voert 2-10-16 vlucht niet uit.

op 13 augustus 2016 over Vueling in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In mei 2015 vlucht geboekt op 2-10 van Eindhoven naar Barcelona en 17-10 Barcelona naar Maastricht. Kosten E 254,-
Op 3-7-2016 bericht van Vueling : uw vlucht 17-10 wordt NIET uitgevoerd. Vanaf toen gebeld ( 1,- pm) en gemaild ( 10 keer ) en ik krijg GEEN enkele reactie !! Niets, geen antwoord, geen geld terug , niets. Tot wie kan ik me wenden ?? Ik wil heel graag mijn geld terug, want ik heb inmiddels bij een andere maatschappij de vluchten ( moeten ) boeken.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer ik het geld weer op mijn rekening heb.
Daarbij wil ik vermelden dat Vueling geen klant meer heeft aan mij !

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vueling

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vueling nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door m.lambrichs