Klacht: Vroegtijdig stopzetten abonnoment

op 14 september 2018 over Hollandsnieuwe in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Door het kapot gaan van de telefoon wil ik het abonnoment vroegtijdig stopzetten, waarbij ik graag de toestel kosten in een keer wil betalen die ik nog verschuldigd ben. Hollands nieuwe geeft aan dat ik om de simonly te stoppen ook nog rond de 80 euro dien te betalen

Gewenste Oplossing:

Als ik het abonnoment vroegtijdig kan stopzetten en het resterende bedrag van de telefoon kan betalen zonder de extra kosten van het stopzetten van de simonly

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Hollandsnieuwe over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Wies Van der Velde