Klacht: vorige klacht niet goed afgehandeld!

peggy beckers op 25 oktober 2022 over NLE in de categorie Energieleveranciers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb eindelijk iemand gesproken vorige week en ze zouden het aanpassen. Het bedrag zou 255 worden per maand met terugwerkende kracht. Ik had zelf al 133 betaald over oktober dus dan zouden ze 122 euro incasseren over oktober en over november 255. Nu hebben ze gisteren 204,20 geincasseerd dus weer fout!!!!!! Ik heb het bedrag teruggeboekt want ze maken weer fouten. Ik ben het nu echt beu! Ik maak morgen 122 euro over en ik wil dat NLE echt wat gaat doen aan hun kwaliteit. Dit ben ik niet gewend van NLE!

Gewenste Oplossing:

Dat ze voortaan precies en nauwkeurig te werk gaan!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar NLE over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door NLE in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat NLE een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

NLE

Heeft op 25 oktober 2022 om 09:28 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste mevrouw,

Op klachtenkompas.nl heeft u deze klacht ook ingediend en heb ik zojuist heropend vanwege uw beoordeling. Het is daarom niet nodig op diverse fora dezelfde klacht in te dienen. Ik heb uw klacht hier gesloten.

Met vriendelijke groet,
NLE Webcare

Alle klachten die gemeld zijn door peggy beckers