Klacht: Voetgangers stoplicht op groen en die van tram ook!!!!

op 21 juni 2016 over RET in de categorie Vervoersbedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vlakbij de basisschool op de Laan op Zuid en Albert Heyn is er een voetgangersstoplicht. Wanneer deze stoplicht groen is, is het ook groen voor de tram. Dus de tram rijdt dwars door de voetgangers heen. Ik zie dagelijks kleine kinderen (en volwassenen) schrikken van de tram!!! De trams moeten stoppen wanneer de voetgangers oversteken. Deze kruispunt is levensgevaarlijk!!! RET GRAAG ACTIE ONDERNEMEN ALSTUBLLIEFT!!!!

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als mijn kinderen, en andere kinderen, daar veilig over kunnen steken. De stoplicht van de tram dient op rood te gasn als de voetgangers stoplicht op groen gaat

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RET

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RET nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door misssana