Klacht: Voel me alsof ik in bananasplit zit.

op 15 december 2017 over Rabobank in de categorie Banken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb via de rabobank een aandeel gekocht Triangle Petroleum.
Nu heb ik zes weken geleden getracht om dit aandeel te verkopen. Nu blijkt dat de broker waar de rabobank zaken mee doet dit aandeel niet meer verkoopt. Er zijn mij diverse redenen gegeven door diverse werknemers vd Rabobank waarom dit niet gaat. Ja het bedrijf is failliet, er wordt niet meer gehandeld. Dit klopt gewoon niet. Er wordt gewoon gehandeld in dit aandeel en sterker nog ik heb via binck bank dit aandeel gekocht. Graag zou ik een gesprek hebben met iemand die kennis heeft v zaken. En welke mij normaal en redelijk kan helpen.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik mijn geld ter waarde v mijn aandeel terug krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Rabobank

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Rabobank nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Willemvandoren1970