Klacht: Vodafone komt belofte niet na

op 05 augustus 2016 over Vodafone in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wilde een extra abonnement afsluiten bij Vodafone. Ik ben al jarenlang klant bij hen en zou bij mijn nieuwe bestelling een cadeau ontvangen. Na een paar dagen nagedacht te hebben wilde ik ingaan op de aanbieding maar wat bleek… Deze korting/cadeau bestaat niet. Ik ben erg teleurgesteld in de manier waarop Vodafone met zijn vaste klanten omgaat en daarbij vind ik het uitermate teleurstellend dat men om een bedrag van onder de 50 euro zo moeilijk doet.

Gewenste Oplossing:

Ik wil graag gebruik maken van de aangeboden actie. Ik zal deze actie met Vodafone bespreken wanneer zij contact opnemen met mij en deze niet openbaar maken tbc Vodafone. Wanneer er geen contact opgenomen wordt zal ik deze aanbieding openbaar maken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vodafone

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vodafone nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mb2016