Klacht: Vluchtwijziging niet doorgegeven

op 17 juni 2017 over Budgetair in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb ticket geboekt naar Havana (Cuba) bij aankomst op de luchthaven blijkt deze vlucht 5 uur later te vertrekken dan gepland. Volgens de maatschappij waarmee ik vlieg zou dit een maand geleden zijn doorgegeven aan budgetair, dit is alleen nooit gecommuniceerd naar mij. Dus nu is het 5 uur wachten en extra kosten maken door zowel een heen als terugvlucht die later is dan gepland. (eten en een treinticket dat nu niet meer geldt) Dit alles is gecommuniceerd naar Budgetair maar we kunnen op geen enkele manier rekenen op compensatie volgens de onvriendelijke callcenter medewerkster.
Ik vlieg NOOIT meer via Budgetair

Gewenste Oplossing:

Als de onkosten die ik maak vergoedt worden en mijn ticket wordt geupgraded naar eerste klas.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Budgetair

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Budgetair nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door paulaaa-s