Klacht: Vlucht wordt niet uitgevoerd

op 17 juli 2016 over Vueling in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 30 juli een bericht van Vueling ontvangen dat mijn vlucht op 17 oktober met het reserveringsnummer M5FE7V van Maastricht naar Barcelona niet zal worden uitgevoerd. Er wordt geen alternatief voor deze vlucht aangeboden, maar ik kan hun op hun web een verzoek indienen om geld terug te ontvangen voor deze vlucht. Omdat ik geen behoefte heb aan alleen de retourvlucht, wil ik mijn geld terug van de gehele boeking.
Omdat ik duidelijkheid wil hebben, probeer ik nu al ruim twee weken contact met hun te krijgen, zowel telefonisch als ook per mail. Dit lukt allemaal niet.

Gewenste Oplossing:

Ik wil de volledig boekingskosten retour krijgen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vueling

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vueling nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Hans Meeks