Klacht: Vlucht gecanceld

op 20 juni 2016 over Vueling in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik moest vandaag 20 juni vliegen maar mijn vlucht is gecanceld! Ik zou weer een nieuwe vliegticket krijgen voor 23 juni maar ik vond te laat, omdat ik een belangrijk afspraak op 21 heb. Bij de balie zeiden ze dat ik op jullie site die geld kon terugvragen van mijn vlucht, maar helaas kan ik niets vinden op jullie site ! Vind heel sloderig hoe dat helemaal bij jullie gaat.

Gewenste Oplossing:

Als mijn geld terug krijgt zoals afgesproken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vueling

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vueling nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Pmartins