Klacht: Geen contact na annulering door Vliegwinkel

op 02 augustus 2020 over Vliegwinkel.nl in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Medio april zouden we met een gezelschap van 7 personen naar Indonesië vliegen. Vliegwinkel heeft deze reis zelf geannuleerd, we hebben vanaf die tijd geduldig afgewacht om Vliegwinkel de kans te geven de boel intern op orde te krijgen, maar tot op heden blijft het na een paar algemene mails angstig stil….

Vliegwinkel, moeten we ons echt zorgen gaan maken? Een bedrijf waar zo’n enorme Chinese gigant achter zit (incl de toegang tot financiële middelen (!), waarom krijgt die het na al die maanden nog steeds niet voor elkaar de klantenservice weer te laten draaien? Nog meer mankracht aannemen wellicht en voor lief nemen dat dat tijdelijk geld kost in plaats van dat het nog meer winst oplevert?

Ook wij voelen, met vele anderen, langzaamaan geen andere ruimte meer dan een juridische procedure op te starten…

Gewenste Oplossing:

We zijn tevreden wanneer de communicatie weer echt op gang komt en individuele vragen daarmee tevens weer op maat opgepakt worden. Kortom: we willen communiceren over de stand van zaken mbt het restitutie traject.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 week geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vliegwinkel.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 week geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vliegwinkel.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Fam. Wijngaard