Klacht: vliegtuig vertrokken zonder mij wegens drukte

mvriens op 20 september 2021 over eDreams in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Had een retourvlucht geboekt van Nador naar Barcelona op 7 en 14 sept.De heenreis vanuit Marokko is goed verlopen, maar de terugreis was het druk op de luchthaven van Barcelona. Ook had ik teveel bagage, wilde bijbetalen maar dit was niet niet mogelijk. Had dezelfde bagage als op de heenreis en dat was wel goed. Toen ze dit gingen uitzoeken, is het vliegtuig vertrokken zonder mij en nog 4 andere. Ik wil nu mijn geld terug van de terugreis , want ik heb een nieuwe vlucht moeten boeken wat nog meer kosten gaf. E dreams is zelf moeilijk bereikbaar , heb al meerdere malen gebeld maar wordt dan in de wacht gezet en als ik aan de beurt ben wordt de verbinding verbroken.

Gewenste Oplossing:

als ik het geld van de terugvlucht terug krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over eDreams

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over eDreams nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door mvriens