Klacht: Verzendkosten niet actueel!!

op 03 juli 2017 over Marktplaats in de categorie Websites - Advertenties

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wanneer ik een advertentie plaats op marktplaats kan ik hierin aangeven voor her artikel per post aan te bieden door te verzenden. Hierbij kan ik aangeven oa voor pakketpost. Echter kloppen de tarieven niet meer! Hier wordt automatisch weergegeven het bedrag van 6,50 terwijl het huidig tarief 6,95 is. De tarieven zijn al enige tijd gelden gewijzigd maar op marktplaats niet aangepast.

Gewenste Oplossing:

Tarieven aanpassen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Marktplaats

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Marktplaats nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Arianne@rene