Klacht: Verwijdere van acount

op 20 februari 2018 over Facebook in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn account san weettetnimeer is ongeveer een week pf 2 verwijdert daar dit fake is volgens jullie ….indd weettetnimeer is een bijnaam mn werkelijk naam is sandra joris dit mag ook aan gepast worden door jullie geen probleem…ik vind dit spijtig want er staan heel veel photos van mn zoon familie en vriende op en nu ben ik deze allemaal kwijt….kan u dit aub eens bekijken…mn e-mail is lennyjoris@msn.com…..gsm nummer 0476983707
Met beleefde groeten
Mevr Joris Sandra

Gewenste Oplossing:

Als ik gewoon mn account terug krijg al is het onder mn eige naam ...maar vooral mn photos.
Mevr Joris Sandra

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Facebook

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Facebook nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sandra Joris