Klacht: Vervallen bon twv maximum bedrag

Pocorni op 16 februari 2021 over Cadeaubon.nl in de categorie Waardebonnen- en voucher aanbieders

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vorig jaar heb ik begin februari een cadeaubon met maximale waarde per post ontvangen van een familielid in America. De exacte aankoopdatum was mij niet bekend, maar toen ik deze bon afgelopen week wilde gebruiken was hij vervallen. Mede door covid19 en de daaruit voortkomende stress over mijn privé situatie heb ik de bon niet eerder gebruikt. Als alleenstaande moeder die haar baan kwijt is geraakt kan ik dit bedrag zeer goed gebruiken. Ondanks mijn beroep op de coulance regeling en mijn herhaalde verzoek blijft men zich houden aan hun voorwaarden en geven zij aan geen uitzondering hierop te maken. Ik heb aangegeven dat ik verdere stappen zou ondernemen.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als men mijn tegoed op mijn kaart weer activeert

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Cadeaubon.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Cadeaubon.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Pocorni