Klacht: Vertraagde bagage

op 12 augustus 2017 over Vueling in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Voor inmiddels 2 maand terug kwam ik aan in Santiago de Compastella in Spanje, echter mijn bagage niet. Deze werd (na veel bellen) 5 dagen later geleverd. In deze periode heb ik uiteraard kleding en andere spullen moeten kopen ter vervanging. Ik heb mijn bonnen, vluchtgegevens etc allemaal gemaild (meerdere malen) maar heb tot op heden nog geen reactie mogen krijgen. Wat een onwijs slechte service!

Mvg,

Menieke de Ruiter

Gewenste Oplossing:

Wanneer er contact met mij wordt opgenomen en mijn gemaakte kosten worden vergoed.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vueling

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vueling nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door MeniekedeRuiter