Klacht: Vershouddozen overal niet meer te krijgen

op 02 oktober 2016 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wij doen onze boodschappen bij AH online en komen dus niet meer in de winkel. Ik had maar liefst 9 boekjes vol om er vandaag achter te komen dat deze nergens meer verkrijgbaar zijn. Duizenden klanten zullen gedupeerd zijn want overal waar ik kwam liepen mensen met volle boekjes, maar geen vershouddozen meer. Op = op zeggen ze dan. Tja dan heb je wel heel slecht ingekocht. Bij de messen van Villeroy en Boch was het precies zo alleen kon je toen nog nabestellen. Ik vind dit heel kwalijk.

Gewenste Oplossing:

Ik wil 9 vershouddozen uit kunnen zoeken

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Bob123