Klacht: Verschillende hoge facturen

op 09 augustus 2017 over Vodafone in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sjinds afgelopen januarie worden er bedragen afgrschrevrn die niet in verhouding staan met het maandelijkse bedrag bv ruim 30 euro terwijl mijn abbonnement 9euro is dit gaat maar door op telefoontjes wordt niet gereageerd hele slechte zaak. Ga nu voor de lastste keer proberen

Gewenste Oplossing:

Mijn financiele plaatje op een rij ik kom hierdoor in de problemen terwijl ik elke maand betaal.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vodafone

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vodafone nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Vodafone54