Klacht: Verschillende apps niet meer verkrijgbaar

op 18 juli 2017 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn Samsung smart tv uit 2012 heeft steeds minder app aanbod omdat de tv op verouderde software draait. Het kan toch niet waar zijn dat een tv van 5 jaar oud ineens bijna niks meer kan afspelen, waarom koop ik dan een smart tv? Ik vind dat hier gewoon afspraken over moeten worden gemaakt dat de tv op z’n minst 10 jaar de apps kan ondersteunen.

Gewenste Oplossing:

Als de het app aanbod weer groter word dan ben ik tevreden. Maar dat zal hoogst waarschijnlijk toch niet gebeuren.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Pimverbeek