Klacht: Vermiste koffer

op 20 augustus 2016 over Vueling in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Zondag 14 augustus aangekomen op vliegveld Alicante daar is mijn koffer zoek geraakt nu vandaag zaterdag 20 augustus nog steeds geen koffer. Dit terwijl er gezegd wordt zelfs door de verzekering dat koffers binnen 72 uur terug gevonden worden waarom niet die van mij? Alle gegevens staan er netjes op. Allerlei acties ondernomen helaas geen resultaat wordt van kastje naar de muur gestuurd heb het gevoel dat ik niet serieus genomen wordt en krijg ook het gevoel van nou jammer dan weg is weg! Ik geef nooit meer iets af neem alleen mij. Handbagage mee en de rest koop ik wel op mijn vakantie bestemming. Als ik ook zie hoe er met spullen om gegaam wordt geen wonder dat het kwijt raakt of kapot is het is nog een wonder dat je je koffer krijgt en heel!

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden als mijn bagage terug is en dat ik het gevoel heb dat ik serieus genomen wordt. Maar ik acht de kans heel klein wat het zijn maar mijn spullen en niet die van hun.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vueling

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vueling nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Carin Koenes