Klacht: Verlengen via website werkt niet

op 23 mei 2016 over Vodafone in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In My Vodafone wordt ik telkens weer herinnerd dat mijn nummer verlengbaar is echter als ik hierop klik krijg ik de melding dat dit toch niet het geval is??? Mijn abonnement is echter wel verlengbaar maar dit gaat helaas niet online. Is dit een slinkse manier om je toch tot in de winkel te krijgen of via een medewerker telefonisch te laten ompraten?

Gewenste Oplossing:

Als de website doet wat hij belooft. Een medewerker heeft mij al minstens een maand geleden meegedeeld dat er aan gewerkt wordt! Werkt nog steeds niet.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vodafone

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vodafone nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Vormmaas