Klacht: verkeerde artikel geleverd, retourkosten hoger dan product

MKkip op 29 november 2022 over Klarna in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Verkeerde product geleverd. Moest teruggestuurd worden op onze kosten naar China. Kosten van zending hoger dan kosten blouse. geen reactie op onze klachten . Het is onmogelijk om ze aan de lijn te krijgen.

Gewenste Oplossing:

Een retour label waardoor we het product kosteloos kunnen terugsturen. Wij hebben hier geen fout gemaakt. Het moet dus kosteloos worden opgelost.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Klarna over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Klarna in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Klarna een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Klarna

Heeft op 29 november 2022 om 16:15 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste MKkip

Hartelijk dank voor jouw bericht.

De genoemde situatie valt natuurlijk enorm te betreuren betreft het moeizaam klantcontact en retourkosten die hoger liggen dan het ontvangen product! Het is goed dat je hiervoor contact met ons opneemt en kunnen wij een helpende kand aanbieden! Via Klacht.nl heb ik geen inzage in jouw accountgegevens. Echter, geef ik je wel het goed bedoeld advies om contact op te nemen met de specialisten van onze Klantenservice om deze situatie bespreekbaar te maken en/of een klacht neer te leggen. Zie hiervoor onze contactgegevens.

Telefonisch zijn wij bereikbaar via: 020 808 2852 (lokaal tarief). Ons telefoonteam staat van maandag tot en met vrijdag ter beschikking van 9.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 uur tot 13.00 uur.

Via chatsupport zijn wij 24uur iedere dag bereikbaar: https://www.klarna.com/nl/ (eigen website) of via de Klarna app: https://app.klarna.com/login

Ook heb je de mogelijkheid om het onderwerp te laten beoordelen door onze consumentenombudsman. Indien gewenst (wel te adviseren) kan dit verzoek worden geplaatst via deze link: www.klarna.com/nl/feedback-en-klachten/

De tekst die je hebt meegestuurd in Klacht.nl mag worden gebruikt bij het melden van een klacht. Deze geeft namelijk een keurige omschrijving weer van de voorgaande- en actuele situatie Vermeld hierbij ook om welke betalingsomschrijving / factuur het zich handelt.

Wanneer er meer duidelijkheid of oplossing voorhanden is word je hiervan in kennis gesteld door onze Consumentenombudsman via e-mail.

Ter informatie aan je medegedeeld: Alle ontvangen reacties over een webwinkel worden verzameld in onze administratie. Als een factuur gepauzeerd dient te worden vanwege een geschil wordt hiervan een melding geplaatst in onze administratie op naam van de verantwoordelijke webwinkel. Wanneer dit vaak voorkomt of een webwinkel zich niet houdt conform afspraken met Klarna heeft dit voor de webwinkel natuurlijk consequenties. Niet alleen voor de klant wordt de situatie als hinderlijk ervaren maar ook voor Klarna is dit tijdrovend en verlieslijdend.

Ik vertrouw erop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en een fijne dinsdag toegewenst,

Met uiterst vriendelijke groeten,
Patrick.

MKkip

Heeft op 29 november 2022 om 16:39 geantwoord

Ik heb contact gehad met de klantenservice. Die kwamen niet met een oplossing en zeiden dat ik gewoon moest betalen of op eigen kosten het pakket terug moest sturen. De wereld op zijn kop!!

Alle klachten die gemeld zijn door MKkip