Klacht: Verf blijft plakken

op 18 augustus 2016 over Flexa in de categorie Producten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ongeveer 5 weken geleden heb ik mijn voordeur geschilderd met Flexa verf op waterbasis (stak in de lak). Na het schilderen heb ik deze bijna 18 uur open laten staan. De tochtstrips zijn volledig vetvrij gemaakt. Nog steeds blijft de deur aan de strip plakken. Hoe kan ik dit oplossen?

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer ik een goed advies krijg hoe ik dit kan voorkomen. Daarnaast zou ik graag het aankoopbedrag vergoed willen krijgen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Flexa

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Flexa in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Flexa een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Flexa

Heeft op 19 augustus 2016 om 15:07 geantwoord

Geboden Oplossing:

Goedendag mijnheer van den Hanenberg,

Vervelend om te lezen dat u deze ervaringd heeft opgedaan met ons Flexa product. Zonet met elkaar afgesproken dat u contact met mij opneemt ter verdere verklaring en oplossing van het bij u ontstane probleem.

Met vriendelijke groet,

Dirk van der Meer
Technisch advsieur en opleider
AkzoNobel Decorative Coatings BV

Alle klachten die gemeld zijn door Hanenberg