Klacht: verandering van kleur glazen.

op 04 oktober 2017 over Hans Anders in de categorie Opticïens en brillen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb een bril besteld met meekleurende glazen maar na een dag kom ik erachter dat groene glazen bij een blauwe bril belachelijk staat en heb dus een dag erna gebeld om dit te veranderen. ik heb mij laten ad.bril moest aanhouden. ik wil nu na een dag grijze kleur glazen hebben maar dat is onmogelijk werdt mij verteld de bestelling is al onderweg . (wel moet ik 2 weken wachten voordat ik mijn bril krijg) ik vindt dit geen flexibele instelling!!!

Gewenste Oplossing:

als ik als nog grijze kleur glazen krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Hans Anders over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Hans Anders in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Hans Anders een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Hans Anders

Heeft op 04 oktober 2017 om 09:31 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door te leur gesteld