Klacht: veel te lang gewacht op twee headsetjes voor de ipHone

op 10 juli 2017 over Janox.nl in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 18-05-2017 2 headsetjes besteld. Omdat ik niets ontvangen had heb ik een paar dagen na de bestelling (zie 86093) een e-mail gestuurd. Kreeg een bericht dat ze op het moment niet leverbaar waren. Kan gebeuren. Na weer een periode toch maar weer een opnieuw gemaild. Kreeg hetzelfde antwoord. Weken later nog niet. Nogmaals een licht verontwaardigde e-mail gestuurd. Geschreven dat ik binnen een week de bestelling wilde ontvangen of anders mijn geld terug. Kreeg hierop geen reactie.
Nu wil ik gewoon – mijn geld – terug!

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug heb!

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Janox.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Janox.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Dick van der Toorn