Klacht: Veel te hoge maandtariefgraag

Andy Emondt op 23 november 2022 over EnergieDirect in de categorie Energieleveranciers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Graag wil ik dat jullie mijn probleem oplossen ik woon in een aparte ment met een slaapkamer alle bewoners betalen minder dan 60euro mijn tarief was vorig jaar 37euro en moest van jullie nu 191euro in de maand betalen ik kreeg 300 euro terug nu sturen jullie mij elke maand een overzicht dat ik 389kw heb gebruikt ik en ex gebeld maar jullie moeten het na kijken of dit wel klopt graag wil ik zal kontact mvg J Boomsma amstelstraat 111 Assen tel 0657739488 mvg .

Gewenste Oplossing:

Zo snel mogelijk.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar EnergieDirect over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door EnergieDirect in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Andy Emondt