Klacht: Veel spullen over de datum

op 12 augustus 2016 over Lidl in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik was in de winkel lidl roosendaal
Op de president kennedylaan 118
En ik vondt het dat er veel lege doze in de schape en ik ga voor de boodschapen en ik vond erg veel producte over de datum ik op Zoek naar en medewerker om dat te melden ik vondt er een bij de Groente en ik meld dat er en hoop spullen over de datum is en of er nog meer medewerker in de winkel zijn zo dat ze het op Kunnen lossen in de winkel ik Ben op dit moment alleen dat is Niet zo mooi zij ik tegen hem ik Ben verder gegaan met de spullen pakken veel mensen warren aan het mopperen hoop dat Julie er wat aan Gaan doen anders bent u en klant kwijt mvg b Kroes

Gewenste Oplossing:

Als de spullen op datum ligt en dat er door de winkel geen lege dozen door de winkel ligt en in de vakken dat zal beter er uit zijn voor de klant

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Lidl over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Lidl in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Lidl een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Lidl

Heeft op 12 augustus 2016 om 14:19 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door bep kroes