Klacht: Vastlopen of filmpjes die niet laden

op 20 september 2017 over Facebook in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo ik heb steeds dat me telefoon vast loopt als ik facebook start of gebruik als ik een filmpje wilt kijken dan staat er dat die geladen is maar wilt die het filmpje niet afspelen vind het heel vervelend dat het gebeurt ik gebruik zelf een samsung galaxy s6 nooit problemen gehad maar alleen met facebook

Mvg jordy

Gewenste Oplossing:

Als ik niet zoveel last heb van de klachten en dat het niet steeds gebeurt als ik facebook op start

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Facebook

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Facebook nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jordy maas