Klacht: Vartraging van vlucht 3O127 van 12-12-2017. Van Tangier naar amsterdag

op 13 december 2017 over air arabia in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte heer/ mevrouw
Ik ben zwaar teleurgesteld door jullie vliegmaatschappij we waren op het vliegveld van Tanger van 11:00 ochtend tot 22:00 avond weinig geïnformeerd niemand wou verschenen tot dat mensen en kinderen stonden te schreeuwen om 19:00 dan kwam iemand zo een verhaal vertellen dat wordt voor icetea en zo mager boterham we hadden weinig plekken om te zetten en koud en dorst en honger en huilende kinderen door alle die stress.

Gewenste Oplossing:

Ik vraag jullie vriendelijk voor een bijpassende vergoeding voor mij en de andere passagiers

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over air arabia

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over air arabia nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Saloua el madani